Μεταβείτε στο κυρίως περιεχόμενο
Αστραφτερό χαμόγελο

Το χαμόγελό σας είναι η πρώτη εντύπωση που οι άλλοι έχουν από εσάς, έτσι είναι λογικό ότι θα θέλατε να είναι λαμπρό, λευκό και υγιές. Περισσότερο από το 99 τοις εκατό των ενηλίκων πιστεύουν ότι ένα χαμόγελο είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τις κοινωνικές τους δραστηριότητες.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί ασθενείς επιλέγουν οδοντιατρικές διαδικασίες για τη βελτίωση της αισθητικής του χαμόγελού τους ενισχύοντας ταυτόχρονα την αυτοπεποίθησή τους.

Τα σημερινά σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις αισθητικές παρεμβάσεις προσεγγίζουν την δομή του φυσικού δοντιού, προσδίδοντας μεγαλύτερη φυσικότητα στο τεχνητό δόντι.

Γνωρίζατε ότι …

η αισθητική οδοντιατρική είναι κάτι περισσότερο από τη λεύκανση δοντιών ; Στο οδοντιατρείο μας είμαστε ικανοί να μετατρέψουμε το χαμόγελό σας, το σχήμα , το χρώμα , την ευθυγράμμιση , καθώς την πλήρωση των κενών και την διακριτική αποκατάσταση φθαρμένων ή κατεστραμμένων δοντιών με σφραγίσματα στην απόχρωση των δοντιών σας . Στην πραγματικότητα , οι σύγχρονες εξελίξεις στην αισθητική οδοντιατρική έχουν καταστήσει δυνατό για τους ασθενείς να επιτύχουν σχεδόν τέλεια δόντια με τις αισθητικές βελτιώσεις και αποκαταστάσεις που είναι ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμες στους φίλους , την οικογένεια και τους συνομηλίκους.