Μεταβείτε στο κυρίως περιεχόμενο
Αστραφτερό χαμόγελο

Η λεύκανση δοντιών είναι μια διαδικασία που επιλέγεται για να βελτιώσει την εμφάνιση του χαμόγελου του ασθενή - μερικές φορές περισσότερο από 5-10 χρωματικούς τόνους σε μία μόνο συνεδρία.

Σύμφωνα με την American Dental Association,η λεύκανση δοντιών είναι μία απολύτως ασφαλής θεραπεία και από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές οδοντιατρικές θεραπείες στους ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Επαγγελματική λεύκανση δοντιών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον ιατρείου ή και στο σπίτι από τους ασθενείς μετα απο λεπτομερή καθοδήγηση από τον θεράποντα ιατρό τους.

Η επαγγελματική λεύκανση στο ιατρείο χάρη στους ισχυρότερους παράγοντες λεύκανσης προσφέρει ταχύτερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Γνωρίζατε ότι …

τα δόντια σκουραίνουν φυσιολογικά καθώς γερνάμε; Επιπλέον, ορισμένα τρόφιμα,ποτά, φάρμακα και άλλες συνήθειες μπορούν να γίνουν αιτία για σκούρο ή κιτρινισμένο χαμόγελο. Ωστόσο, είναι δυνατόν να γίνει απομάκρυνση των λεκέδων σε μία μόνο επαγγελματική συνεδρία λεύκανσης τα αποτελέσματα της οποίας μπορούν να διατηρηθούν για πολλά χρόνια με την κατάλληλη συντήρηση.Η επαγγελματική λεύκανση είναι καλύτερο να συνοδεύεται από έναν συνδυασμό καλής στοματικής φροντίδας και θεραπείες λεύκανσης στο σπίτι, όπως συνιστάται από τον οδοντίατρό σας.